whirlpool mosógép szerviz

Whirlpool mosógép szakszerviz

Whirlpool mosógépek javítása, szervizelése, beüzemelése Budapesten és Pest megye sok településén. Minden munkánkra megfizethető árakat, legalább fél év garanciát és számlát biztosítunk. Több tíz éves márkaszervizes tapasztalat és rutin minden tipusnál.

Közvetlen telefonszámainkon szívesen segítünk javítással, garanciával, vásárlással kapcsolatban is. A telefonos szaktanácsadás ingyenes!  Elérhetőek vagyunk emailen vagy Viberen keresztül is. Megbízható whirlpool mosógép szerviz Budapest legtöbb kerületében. Whirlpool mosógép szerviz Pest megye számos településén.

Ha megbíz minket elromlott háztartási gépének javításával, megnyugodhat, mert nálunk nem találkozhat meglepetésekkel, “rejtett költségekkel”, nincs apró betűs rész, nincs dupla, tripla kiszállási díj, nem hárítjuk át Önre a parkolás díját sem. Mi nem használunk “vevőcsalogató” szlogeneket, mint “ingyenes kiszállás”, “nyugdíjas kedvezmény”, “1 órán belül”, “0-24” stb. Mi más szervizekhez képest elérhetőek vagyunk telefonon és interneten is. Mi csak korrekt, minőségi munkát, megfizethető árakat és érvényesíthető garanciát tudunk ígérni kedves Ügyfeleinknek. A háztartási gép javítás vagy bevizsgálás áráról minden esetben pontos tájékoztatást adunk. Az esetlegesen szükséges alkatrészeket mi biztosítjuk, a hiányzó alkatrészek rendelését mi intézzük, ezzel Önnek semmi dolga nem lesz. A megbeszélt kiszállási időpont előtt telefonos értesítést kap minden kedves megrendelőnk.  Amennyiben a mi hibánkból hiúsul meg a javítás, Önnek még a bevizsgálási díjat sem kell kifizetni. Amennyiben a javítás nem hozta meg a kívánt eredményt, Ön nem elégedett a javítás minőségével, vagy a munkánkkal, és ezt 3 napon belül jelzi, természetesen kiszereljük a beépített alkatrészt, és visszaszámlázzuk a javítás munkadíját is.

Az emailen bejelentett címeket minden esetben telefonon is egyeztetjük.

Online hibabejelentő űrlapunkat megtalálja a Hibabejelentés  menüpont alatt.

Szolgáltatási területünk:

Email: [email protected]

Telefon:  Katona Antal, +36209238719

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma: