javítás árak

Javítási, bevizsgálási áraink.

Szolgáltatási területünkön egységes díjszabást alkalmazunk, távolságtól függetlenül. A kiszállási, bevizsgálási díj Budapesten és vidéken egységesen : 7000Ft. Ezt csak abban az esetben kell fizetni, ha a javítás nem valósul meg (nem gazdaságos a javítás, nem kéri a javítást, készülék nem javítható, alkatrészbeszerzés nem lehetséges, illetve nem a készülékben volt a hiba, pl. hálózati vagy vízprobléma) Minden állapotfelmérés után árajánlatot adunk a javításra. Megvalósult javítás esetén plusz kiszállási díjat nem számítunk fel. Ha  javítás csak többszöri kiszállással lehetséges, akkor is csak az árajánlat összegét kell kifizetni, tehát nincs dupla vagy tripla kiszállási díj. Az esetlegesen felmerülő parkolási díjakat szervizünk természetesen nem hárítja át Önre. Az egyedi javítási költségekről telefonon vagy az űrlapon keresztül is kérhet információt.

A teljesség igénye nélkül felsoroljuk azokat a munkadíjkategóriákat, amiket általában alkalmazunk, az árak a munkadíjat és kiszállási költséget is tartalmazzák. Az árak tájékoztató jellegűek, mivel minden meghibásodás más és más, a bevizsgálás során kiderülhetnek más hibák is, esetleg a javítás során érdemes kicserélni egy-két kapcsolódó alkatrészt is. Erre természetesen felhívjuk a figyelmét.

Bevizsgálás Budapesten és vidéken: 7000Ft. Ezt csak abban az esetben kell fizetni, ha Ön nem kéri a javítást, nem beszerezhető az alkatrész, nem gazdaságos a javítás, nem a készülékben volt a hiba, pl. elektromos vagy vízhálózati hiba, illetve ha a hiba nem jelentkezett

Kis javítás:7-10000Ft.    pl. hiba feltárása a gép szétszerelése nélkül, ha nem a gép hibásodott meg(nincs áram, víz stb.),  szűrőtisztítás, szűrőcsere, befolyócsőcsere,hűtőgép bakteriális szűrőcsere, kondenzátortisztítás, külső dugulás javítás.

Közepes javítás: 10-15000Ft. Mosógép pumpacsere, fűtőtestcsere, motorjavítás, belső dugulás javítás, lengéscsillapítók cseréje, felültöltős csapágycsere,hőfokszabályzó csere stb.

Nagy javítás: 15-25000Ft. Mosógép üst és dobcsere, hűtőgép töltés, kompresszorcsere, műhelybe szállított gépek javítása stb.

Beépíthető elektromos készülékek , főzőlapok, sütők beüzemelése: egy készülék esetén: 10000Ft., további készülékek esetén +7000 Ft.

Mosógép szerviz

Kérem, értékelje oldalunkat!

[kkstarratings]

Partner oldalunk: háztartásigépszervizes.hu

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma: